Jau eilę metų tarp šių komandų vyksta negailestinga ir atkakli kova, o nugalėtojus dažniausiai lemia viena ataka. Šįkart pirmoji šių klubų akistata vyksta jau antrajame ture, todėl bus įdomu pažiūrėti, kuri komanda spėjo labiau susižaisti.

Pergalė būtų svarbi tuo, kad ji leistų gerokai sustiprinti lyderės poziciją reguliariajame sezone, o nesėkmę patirsianti ekipa su didesne įtampa turėtų laukti kitų mačų, nes visi varžovai šiemet yra pavojingi.

„Stygavome žaidimą analizuodami pirmąsias sezono rungtynes. Reikėjo atidirbti mažus momentus, stengiamės susidraugauti su kamuoliu. Taip pat turėjome padirbėti ruošiantis būtent „Baltrex-Šiaulių“ komandai, nes ji yra tokia ekipa, kuri iš menkiausios klaidos gali sukurti rezultatą“, - sakė „Top“ lygos čempionės titulą ginančios „Vairo-Kalvio-Jupojos“ komandos treneris Gediminas Marcišauskas.

„Baltrex-Šiaulių“ žaidžiantysis treneris Žygimantas Radžius taip pat pabrėžė, kad didesnį dėmesį klubas skiria susižaidimui, nes sezonas dar ilgas, o „Top“ lyga šiemet labai stipri, dėl to reikia atsakingai žiūrėti į kiekvienas rungtynes.

„Gera gynyba ir kamuolio saugojimas būtų didelis žingsnis link pergalės“, - pridūrė vienas „Baltrex-Šiaulių“ lyderių Vytaras Bloškys.

Kitose rungtynėse Šiauliuose 13 val. susitiks Šiaulių „Šiauliai“ ir „Garkalne-Livonia“. Abi komandos pralaimėjo pirmuosius mačus, todėl bus labai suinteresuotos iškovoti pirmąją pergalę.

Tuo tarpu Kauno „Ąžuolo“ klubas pirmosios pergalės sieks šeštadienį 14 val. namuose (Partizanų g. 192), kur priims su „RC Miesnieki“ (Latvija) komandą.

„Jaučiamės gerai, rimtesnių traumų neturime. Pirmas rungtynes atlaikėme su keturiais keitimais, todėl fizinis pasiruošimas yra geras. Per savaitę jį dar labiau pagerinome, todėl viskas puiku.

Rungtynėse su latviais bandysime įgyvendinti savo žaidimo struktūrą, kuris turėtų tikti prieš varžovų žaidimą. Varžovų grumtynėmis grįstas žaidimas nelabai keičiasi, todėl stengsimės pritaikyti savo žaidimo braižą“, - kalbėjo „Ąžuolo“ žaidėjas Domantas Tautkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)