Pagrindinėje vakaro kovoje susitiks KOK ir GLORY čempionas Sergejus Maslobojevas „Kuvalda“ ir Anglijos čempionas Rhysas Brudenell „Bruza“.

Abu sportininkai turi sutartis su GLORY organizacija, tačiau abipusiu sutarimu ši kova įvyks Vilniuje.

Penktadienį spaudos konferencijoje susitikę kovotojai žarstė vienas kitam komplimentus, o lietuvį nustebino priešininko proporcijos.

„Kai paskutinį kartą mačiau tave ringe, buvai kur kas pilnesnis. Akivaizdu, oponentas geros sportinės formos“, – pastebėjo S. Maslobojevas.

R. Brudenell pasižymi įspūdingu profesionalių kovų rekordu – 17 pergalių, iš kurių 14 pasiektos nokautais ir 2 pralaimėjimai.

Kovotojas garsėja puikiais bokso įgūdžiais ir aštriais smūgiais. Jis pasiryžęs įrodyti savo vertę prieš lietuvį, kuris savo ruožtu garsėja techniniu meistriškumu ir taktiniu mąstymu.

„Esu pasiruošęs labiau negu reikia. Šįkart iškelsiu jam rimtą kovą, nė žingsnio atgal. Garantuoju nokautą, garantuoju ugnį“, – prieš dvikovą ryžtingai kalbėjo britas.


Savo ruožtu S. Maslobojevas grįžta į sunkiasvorių kategoriją, tačiau pripažįsta, kad ši kategorija nėra jo mėgstamiausia.

Visgi šiuo metu jis yra tokiame gyvenimo etape, kuomet jam reikalingi iššūkiai ir papildomas adrenalinas, pojūtis „kai pačiam sau reikia mesti pirštinę ir išbandyti kažką naujo“, nes sunkiasvorių kategorija yra visai kitoks sportas.

Pasiruošimą kovai KOK ir „Glory“ čempionas pradėjo Romoje su kitu garsiu Italijos kovotoju Mattia Faraoni, o grįžęs į Lietuvą su komanda sportavo su visa mūsų šalies rinktine.

„Pasiruošimas vyksta visai neblogai, esu kol kas viskuo patenkintas. Yra šiokių tokių traumelių ir negalavimų, bet čia, manau, įprastas dalykas, tokio intensyvaus pasiruošimo metu. Nieko superbaisaus nenusimato, planuoju būti pasiruošęs šimtu procentų“, – dar savaitė prieš turnyrą tikino jis.

Sergejus beveik po dvejų metų sugrįžta į Lietuvos ringą ir tai jam yra labai svarbu.

Gana šaltai savo oponentą pasitiko Tomas Pakutinskas, kuris šeštadienį susikaus su Nyderlandų kovotoju Arya Sheikh.

Ant pakylos varžovą sutikęs lietuvis kelias sekundes į jį šaltai žvelgė, o vėliau gana šiurkščiai jį pastūmė.

Vietos sirgalių dėmesį trauks vieno žymiausių Lietuvos MMA kovotojų Raimondo Krilavičiaus ir brazilo Rodrigue Ferreira akistata.

Taip pat laukia pusvidutinio svorio kategorijos „Grand Prix“ ketvertuko kovos. Turnyro pirmose kovose susikaus Naglis Tamaševičius prieš Beną Sorochovą ir Antonas Podhornyi prieš Jordy Laretą.

Abiejų kovų laimėtojai pateks į finalą, kuriame paaiškės, kas taps turnyro nugalėtoju.

„MMA Bushido Hero's 2023“ kovų sąrašas

1. Kristupas Šimkus – Andrius Burneckas

2. Jahfaro Gezius (Nyderlandai) – Evaldas Balsys

3. Farrukh Gafurov (Uzbekistanas) – Deividas Žamba

4. Mindaugas Mikaliak – Erikas Golubovskis

5. Rodrigo Mineiro – Raimondas Krilavičius

6. Arya Sheikh (Nyderlandai) – Tomas Pakutinskas

„KOK Mega Series 2023“ kovų sąrašas

1. Antonas Podhornyi (Lenkija/ Ukraina) – Jordy Laret (Surinamas)

2. Benas Sochorovas – Naglis Tamaševičius

3. Antoine Chedid (Libanas) – Ignas Pauliukevičius

4. Dorivaldo da Silva (ND) – Edvinas Šalkovskis

5. Rhys Brudenell – Sergej Maslobojev

Skelbiama, kad renginys ir ši kova jau pritraukė didžiausių pasaulio televizijų dėmesį.

Tarptautinė TV platforma DAZN įsigijo transliacijos teises ir galės renginį transliuoti daugiau nei 200 pasaulio šalių, tuo metu Baltijos šalyse išskirtinės transliacijos teisės priklauso „Go3 Sport“.

Vokietijos PPV platforma „FIGHT+“ šį renginį transliuos visose pasaulio teritorijose, išskyrus Baltijos šalis, o JAV ir Kanadoje – UFA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją