Šį savaitgalį Varšuvoje vykstančiose tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose „Warsaw Cup 2013“ sportininkė užtikrintai iškovojo pirmą vietą.

Pirmą sezoną čiuožianti jaunimo iki 19 m. grupėje, su kiekvienu startu keturiolikametė čiuožėja gerina savo rezultatus. Pirmosiose sezono varžybose susmavus trumposios ir laisvosios programų rezultatus, sportininkė surinko 122,13 balo. Vos prieš savaitę Rygoje vykusiose varžybose „Volvo Open Cup“, surinkusi 132,41 balo, sportininkė net 10 taškų pagerino savo ankstesnį rezultatą.

Varšuvoje pasibaigusiose jaunimo grupės varžybose, teisėjai Deimantei skyrė 136,65 balo. Jaunimo grupėje čiuožė 26 dalyvės iš 13 valstybių. Savo artimiausią varžovę Lea Johanna Dastich iš Vokietijos Deimantė aplenkė beveik 8 taškais.

Šios varžybos parodė ne tik gerą fizinį sportininkės pasirengimą, tačiau ir vidinę stiprybę. Dalyvauti dvejose varžybose per dvi savaites yra labai sunku psichologiškai, tačiau Deimantė įrodė, kad yra kovotoja ir pademonstarvo tai, ką sugeba geriausiai.

Svarbu paminėti, kad Deimantė yra viena iš realiausių kandidačių atstovauti Lietuvą 2018 metų žiemos olimpinėse žaidynėse.

Šiose varžybose jaunimo grupėje taip pat dalyvavo Elžbieta Kropa, kuri užėmė 8 vietą, o vaikinų tarpe – Artūras Ganžėla (9 vieta).

Šeštadienį varžybas pradėjo suaugusių grupės, o jose startuoja Inga Janulevičiūtė, Aleksandra Golovkina, Saulius Ambrulevičius bei sportinė pora - Goda Butkutė ir Nikita Ermolaevas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)