Prieš keturis mėnesius pasvalietis įveikė Suomijos bokso žvaigždę taškais. Aštuonis raundus trukusioje kovoje lietuvis buvo aiškiai pranašesnis už savo varžovą ir prakirto N. Jokinenui kairįjį antakį. Visi teisėjai tuo metu pergalę skyrė lietuviui – 78:75, 77:75, 78:74.

„Nuo pat pirmojo raundo gongo dūžio ėmiausi iniciatyvos ir nesustodamas atakavau savo oponentą. Mačiau, kaip jis pamažu lūžta psichologiškai. Antrame raunde ringo referis nokdaunus jam skaičiavo dukart, o trečiame, po eilinės atakos, suklupo ir nebesugebėjo tęsti kovos“, – įspūdinga pergale džiaugėsi V. Stapulionis.

V. Stapulionis profesionalaus bokso ringe iškovojo 22 pergalę (14 nokautais) ir patyrė 2 pralaimėjimus, tuo tarpu N. Jokinenas gali pasigirti 21 pergale (7 nokautais) bei dviem pralaimėjimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)