Varžybų nugalėtojais tapo italai Francesco Galuppo ir Debora Pacini, o trečią vietą užėmė Jevgenijus Mošeninas ir Dana Spicyna iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 29 poros iš tiek pat šalių.

Greta pasaulio taurės varžybų vyko ir tarptautinės WDSF reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjų poros tapo nugalėtojomis, prizininkėmis ir finalininkėmis.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Andrejus Kovaliovas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) tapo nugalėtojais, o Žymantas Klovas ir Eglė Sviderskytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) finale užėmė ketvirtą vietą.

Sidabro medalius laimėjo Italijos atstovai Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė, o trečią vietą užėmė Olegas Jasinskis ir Sofija Esajan iš Armėnijos. Grupėje varžėsi 27 poros.

Dar vieną porą aukso medalių A. Kovaliovas ir V. Samuolytė laimėjo „Rising Stars“ standartinių šokių grupėje.

Šios grupės vicečempionais tapo Alexandru Ionelis ir Isabel Tinnis iš Vokietijos, o bronzos medalius laimėjo italai Antonio Albrizio ir Rita Albrizio. Grupėje varžėsi 46 poros.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) laimėjo bronzos medalius.

Grupės nugalėtojais tapo rusai Dmitrijus Žarkovas ir Olga Kulikova, o antrą vietą užėmė Jevgenijus Nikitinas ir Olga Ščerbina, taip pat iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 55 poros.

„Rising Stars“ Lotynų Amerikos šokių grupėje Nikita Moisejenka ir Jurga Gustaitė (Kauno „Kaspinas“) Lietuvai padovanojo dar vieną porą bronzos medalių.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė Gu Qingwu ir Lin Zixuan iš Kinijos, o antrą vietą užėmė vengrai Richardas Kaszas ir Pangea Foteini. Grupėje varžėsi 57 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)