Anksčiau rekordinis sirgalius skaičius moterų sporto rungtynėse buvo užfiksuotas praėjusių metų balandį, kai UEFA Čempionių lygos susitikimą tarp „Barcelonos“ ir „Wolfsburg“ ekipų „Camp Nou“ stadione stebėjo 91 648 žiūrovai.

Ankstesnis rekordas JAV moterų sporte buvo 90 185 sirgaliai 1999 metų pasaulio moterų futbolo čempionato finale Pasadenoje.

Daugiau nei įspūdingai buvo pagerinti ir JAV studentų (NCAA) tinklinio rekordai. Anksčiau daugiausiai – 18 755 žmonės – buvo apsilankę NCAA finalo rungtynėse Kolambuse 2021 metais.

Nebraskos universitete tinklinis yra itin populiarus ir stiprus. Jau yra išparduoti bilietai į 306 iš eilės Nebraskos „Husker“ komandos rungtynes NCAA reguliariajame sezone. Tiesa, pastarosios rungtynės stadione nėra įtrauktos į šią statistiką, nes jos įprastai rungtyniauja Devaney sporto centro salėje. Čia ji rungtyniauja nuo 2013 metų.

Rungtynes tarp Nebraskos ir Omahos universitetų šeimininkės laimėjo 3:0 (25:14, 25:14, 25:13).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją