„Norėjau paskelbti pasauliui apie savo labdaringą veiksmą ir puikią dieną surinkau savo šeimą į studiją. Sėdėdamas ant kėdės ir plepėdamas kaip JAV ryto pokalbio laidose, sulaukiau skambučio. Sužinojau, kad mano mylia teta Anne mirė. Visi pokalbiai pasibaigė“, – savo įrašą socialiniuose tinkluose pradėjo C. McGregoras.

Airis savo pyktį nukreipė į šiuo metu pasaulį krečiančią pandemiją: „Mano vargšė, draugiška, mylima teta. Mano mamos sesuo. Tas kvailas, suknistas virusas. Kas per velniava vyksta. Nuvežiau savo į salą, pažvelgiau į jūrą, giliai įkvėpiau. Ačiū, Viešpatie. Likite drauge, žmones. Tai yra viskas, ką turime. Ilsėkis ramybėje, Anne Moore, myliu tave“.

Pasaulyje nuo COVID-19 viruso mirė jau daugiau nei 5000 žmonių. Iki šeštadienio per 90 susirgimų koronavirusu užsfiksuota Airijoje, liga pareikalavo dviejų mirčių. Šalyje uždarytos mokyklos ir kitos viešos įstaigos.

„Airija, esi nuostabi šalis. Tikiu, kad mes suvaldysime viruso protrūkį. Geri įpročiai, išsiugdyti per šią laukinę COVID-19 ataką, padės mums tapti stipresniems ateityje. Rankų ir veido higiena. Juk tai turėtų būti savaime suprantama. Aš visuomet laikausi rankų higienos. Tačiau to negana, – rašo kovos menų žvaigždė. – Galvoju apie visus tuos žmonės, kurie artinasi norėdami paspausti ranką.

Dažnai jie netgi nenori bendros nuotraukos, o tik paspausti ranką. Aš draugiškai atsakau, kad tai tikrai veiksmingiau nei nuotrauka, tačiau tai pernelyg neatsakinga. Kaip ir savo veido lietimas ranka. Buvau nesąmoningas šioje situacijoje. Iki dabar“.

Ir tęsia: „Dažnai treniruojuosi iki išsekimo, o tai silpnina mano imunitetą. Tai neišvengiama, kai intensyviai treniruojiesi. Dažnai dėl to persišaldau ar imu karščiuoti. Dabar jaučiuosi neperšaunamas! Likite budrūs dėl savo higienos ir asmeninės erdvės. Dievas mus visus priims, dar nesame ten, bet tikrai pakeliui“.

Šeštadienį vakare C. McGregoras paviešino informaciją, kuri prieštaravo anksčiau jo išsakytiems nuogastavimams.

Airis paaiškino, kad jo teta mirė ne nuo koronoviruso: „Noriu visiems pranešti, kas jau patvirtinta – mano teta nebuvo koronaviruso auka“.

UFC Mišriųjų kovos menų superžvaigždė C. McGregoras sausio 18 dieną sugrįžo į ringą ir galiausiai iškovojo daugiau nei trejus metus lauktą pergalę. Airis Las Vegase vykusio turnyro „UFC 246“ metu stojo į pagrindinę vakaro dvikovą su „Kaubojaus“ pravardę turinčiu Donaldu Cerrone'u. Kovai buvo numatyti penki raundai po 5 minutes, tačiau 31-erių airis viską išsprendė gerokai anksčiau laiko.

C. McGregoras jau pirmosiomis sekundėmis paleido 36-erių amerikiečiui iš nosies kraują, netrukus siuntė jį į nokdauną, o jau 40-ąją sekundę teisėjas dvikovą sustabdė. Nuo airio smūgių neapsigynęs „Kaubojus“ pralaimėjo techniniu nokautu.

Paskutinį kartą UFC narve C. McGregoras buvo laimėjęs 2016 lapkritį, kai nugalėjo Eddie Alvarezą. 2018-ųjų spalį jis neprilygo Khabibui Nurmagomedovui. Buvęs dviejų svorio kategorijų pasaulio čempionas C. McGregoras per karjerą yra pasiekęs 22 pergales ir patyręs 4 pralaimėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)