„Mes grįžtame į pergalių kelią, – sakė badmintonininko treneris Juozas Špelveris. – Norime ne tik susigrąžinti turėtą 38-ąją poziciją pasaulio reitinge, bet ir pakilti iki pirmojo dvidešimtuko“.

Praėjusį savaitgalį Sofijoje 28-erių metų K. Navickas (BWF-94) laimėjo tarptautinį turnyrą, kurio prizų fondą sudarė 15 tūkst. JAV dolerių, įveikęs visus penkis varžovus.

„Jau po turnyro Bulgarijoje turėčiau pakilti reitinge per 15–16 pozicijų, bet dabar man svarbiau kelti žaidimo lygį ir laimėti prieš pajėgius varžovus. Jaučiu, kad galiu tikrai geriau žaisti ir kelti savo vertę badmintono pasaulyje.

Nepatekęs į olimpiadą, nors atrodė, kad turiu Londone garantuotą vietą, prižadėjau sau nekalbėti apie tikslus, bet juos su treneriu esame užsibrėžę. Prieš traumą buvau pakilęs į 38-ąją vietą pasaulyje, o šiuo metu man svarbiausia tobulėti ir gerinti visas mažas žaidimo detales“, - teigė K. Navickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)