„Apžvelgiant paskutinius kontrolinius startus tarptautiniuose bei FILA turnyruose, iškovotos gana aukštos vietos. Paskutiniame „Grand Prix“ serijos turnyre, kuriame kovoja beveik visas pasaulio imtynių elitas, iškovotos trečia ir aštunta vietos. Toks rezultatas šiame Europos čempionate mane labai nudžiugintų.

Lietuvaičių fizinis, taktinis bei techninis pasiruošimas mažai skiriasi nuo pirmaujančių sportininkių. Atletės pasiruošimo etapuose yra laimėjusios kovas prieš Europos ir pasaulio čempionatų prizininkes. Tokios pergalės yra papildoma motyvacija, todėl ir Indrė ir Deimantė tikrai atiduos visas jėgas Vokietijoje.

Puikiai pažįstu savo auklėtines ir tikiu jomis. Jos yra pakankamai užsispyrusios. Telieka tikėtis sėkmės. Žinome, kad šiai dienai merginos savo esamas galimybes ir resursus jau viršijo su kaupu, todėl norėčiau, kad kritika, nesėkmės atveju, būtų konstruktyvi ir geranoriška“, sakė treneris Aivaras Kaselis.

Po starto Europos čempionate Lietuvos imtynių federacijos valdyba turės nuspręsti dėl merginų starto pasaulio čempionate, kur prasidės kovos dėl kelialapių į olimpines žaidynes.

D. Butavičiūtė ir I. Bubelytė Europos imtynių čempionate startuoja kovo 31 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją