Jis taip pat įkūrė Tarptautinę kultūrizmo ir fitneso federaciją (IFBB).

Šiais metais vyrų kultūrizmo kategorijoje netrūko intrigos. Trečius metus paeiliui pagrindiniai konkurentai dėl titulo buvo nugalėtojas Ph. Heathas ir Kai Greenas. Trečias liko puikų progresą pademonstravęs Dennis Wolfas. Už pirmą vietą buvo skirtas 250 tūkst. JAV dolerių prizas. Viso dalyviai išsidalino 1 mln. JAV dolerių.

Geriausias pasaulio kultūristas, atsiimdamas apdovanojimą dėkojo savo žmonai. Pastaruoju metu ji kovoja su krūties vėžiu.

Moterų kategorijoje buvo geriausia I. Kyle. „Fitness Olympia“ nugalėtojos laurai atiteko Adelai Garcia, „Bikini Olympia“ – Ashley Kaltwaser, „Figure Olympia“ titulas skirtas Nicole Wilkins, „212 Showdon“ (atletų kategorija, kurie sveria 96 kg ar mažiau) kategorijos čempionu tapo Flexas Lewisas. „Men‘s Physique“ laurus nuskynė Markas Anthony Wingsonas. Analogiškoje moterų kategorijoje laimėjo Dana Linn Bailey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)