Mūsų šalies ekipai keturis įvarčius pelnė Emilijus Krakauskas (7, 19, 25, 30 min.), po du - Edvinas Boroška (25 ir 27) ir Patrikas Misiukas (2 ir 44), po vien1 - Dinas Mukovozas (34), Denisas Kuzminovas (38) ir Lukas Jonuška (49).

Antrąją nesėkmę patyrusioje Rumunijos komandoje tris kartus pasižymėjo Szilard Rokaly, 3, 57 ir 60, po vieną - Tamas Reszegh, 29 ir Balazas Gajdo, 32.

„Šiose rungtynėse dėl puolimo nekilo bėdų, tačiau gynyba verčia pasitempti. Nors laimėjome nemažu skirtumu, tačiau žaidėjai po pergalės per daug nedžiūgavo, suprasdami, jog yra negerų momentų. Rumunai tikrai gera komanda ir jie nepasidavė iki rungtynių pabaigos. Gal tik taip atrodė, kad lengvai laimėjome, teko kautis visą dvikovą, gal laiku įmušėme įvarčius ir vis juos pristabdydavome“,- po pergalės sakė vyriausiojo trenerio asistentas Mindaugas Kieras.

Po šių rungtynių medikai įdėmiai apžiūrėjo viename epizodų po rituliu pasiaukojančiai kritusį gynėją Tomašą Krukovskį. Priminsime, jog lietuviai jau antras rungtynes žaidė be traumą pirmose rungtynėse patyrusio gynėjo Arvido Domeikos.

Lietuviai į vartus metė 45 kartus, o rumunai – 30.

Anksčiau lietuviai 5:0 sutriuškino Olandiją ir 7:1 – Estiją.

Penktadienį lietuviai žais su kroatais, o šeštadienį - su japonais.

Kaip ir Japonija, Lietuvos rinktinė savo sąskaitoje turi 9 taškus iš tiek pat galimų.

Turnyro nugalėtojai iškops į I diviziono B grupę. Paskutinė ekipa iškris į II diviziono B grupę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)