Į treniruočių salę jau kitą dieną po sudėtingos Achilo sausgyslės operacijos sugrįžo ir viena ryškiausių Lietuvos kiokušin karatė žvaigždžių Donatas Imbras. Nors prieš pat čempionatą patirta sunki trauma sužlugdė jo viltis iškovoti pasaulio čempiono titulą, bet kovotojo dvasios nepalaužė!

„Kiekvienoje kovoje tu pirmiausiai turi peržengti per save, jei neperžengsi – pralaimėsi! Čia tas pats – po operacijos jau kitos dienos vakare ėjau į treniruočių salę, nes žinau, kad atostogos nieko gero neduos. Turiu nugalėti save ir žengti į priekį“, – prisipažino Lietuvos kiokušin karate rinktinės lyderis D. Imbras.

Donatas Imbras

Ryžtą, ištvermę ir valią treniruotėse su sugipsuota koja demonstruojantis D. Imbras tik įrodo – kiokušin karatė kovotojų dvasia gali nugalėti net skausmingiausias traumas ir yra stipresnė už bet kokius likimo išbandymus.

„Galbūt tapsiu pavyzdžiu kitiems kovotojams, kurie atsidurs analogiškose situacijose kaip aš dabar“, – tikino karatė kovotojas.

Donatas Imbras treniruotėje

D. Imbras prisipažįsta – nors gydytojų verdiktas sportininkui negailestingas ir kovoti pasaulio kiokušin čempionate jis negalės, pačio čempionato jis nieku gyvu nepraleis.

„Būtinai eisiu. Noriu ne tik palaikyti savo kolegas ir draugus bei pasigrožėti kovomis, bet ir pasisemti patirties!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)