Motociklininkas dešimtame Mandalikos trasos posūkyje nesuvaldė transporto priemonės, krito, o po to su juo kontaktą padarė iš paskos važiavęs motociklas. Indonezijoje vykusios lenktynės iškart buvo sustabdytos, nukentėjusiam buvo suteikta medicininė pagalba. Vėliau H. Noguchi buvo išvežtas į ligoninę, kritinėje būklėje. Po avarijos lenktynės pratęstos nebuvo.

„Nepaisant didžiulių medikų pastangų, Haruki nenugalėjo patirtų sunkių traumų ir paliko mus rugpjūčio 16-ą dieną“, – „Asia Road Championship“ atstovai sakė pranešime, kur apgailestavo dėl netekties, siuntė linkėjimus šeimai ir draugams.

H. Noguchi tris dienas praleido reanimacijoje, Indonezijos rytinio regiono Nusa Tenggara ligoninėje, kur buvo intensyviai stengtasi išgelbėti jo gyvybę, tačiau nepavyko.

Japonas pirmąkart rimtai pasižymėjo motociklų sporte, kai 2021-aisiais metais nugalėjo „Superstock 600“ kategorijoje „All Japan Road Racing“ čempionate.

„Haruki važinėtis motociklu pradėjo penkerių ir per savo gyvenimą mums suteikė labai daug džiaugsmo ir prisiminimų“, – sakė motociklininko tėvai, išreikšdami dėkingumą visiems, kurie palaikė jų sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)