Tichuanos mieste, Meksikoje, vykusio šou metu P. Aguayo jaunesnysis vienoje komandoje kartu su Maniku kovėsi prieš Rey Mysterio jaunesnįjį ir Xtreme'ą Tigerį.

Praėjus maždaug penkioms minutėms nuo kovos pradžios P. Aguayo jaunesnysis buvo išmestas iš ringo, tačiau čia pat į jį grįžo. Kol jis nusisukęs stojosi ant kojų, R. Mysterio jauesnysis, aukštai išsišokęs, abiejomis kojomis stipriai spyrė jam į kaklo sritį – P. Aguayo jaunesnysis siaubingai trenkėsi į ringo virves ir po šio epizodo neberodė jokių gyvybės ženklų.

Nepaisant to, kova nebuvo sustabdyta ir tęsėsi dar apie dvi minutes, o nukentėjusiuoju pernelyg nesusirūpino nė vienas iš kitų trijų kovos dalyvių – veikiausiai todėl, kad amerikietiškose imtynėse gausu vaidybos.

Daug kritikos sulaukė ir tas faktas, kad be sąmonės prie virvių gulinčiam kovotojui neskubėjo padėti ir medikai. Be to, iš ringo P. Aguayo jaunesnysis buvo išgabentas net ne ant neštuvų, nes, kaip teigia organizatoriai, jie buvo užimti jau prieš tai vakaro metu traumuotų dviejų sportininkų.

Į ligoninę nuvežtą meksikietį gydytojai gaivino apie valandą, bet nesėkmingai ir konstatavo jo mirtį. Jos priežastimi įvardytas stuburo kaklinės dalies trauma.

Žemutinės Kalifornijos valstijos generalinis prokuroras pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą ir spręs, ar kam nors bus pareikšti kaltinimai.

Vaizdo įraše gausu smurto, jis gali šokiruoti – nerekomenduojama žiūrėti silpnų nervų žmonėms (tragedija pasibaigęs lemtingas epizodas – nuo 6 min. 20 sek.):

P. Aguayo jaunesnysis per savo profesionalo karjerą, kurią pradėjo būdamas vos 15 metų, buvo iškovojęs ne vieną skambų titulą.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (582)