Didžiausią taškų kraitį „Lūšies“ klubui surinko jaunieji sportininkai. Konstancija Ambrazaitė su seserimi Barbora ir broliu Pranciškumi klubo sąskaitą papildė net 20 taškų.

Šiemet sportininkės karjeroje pertrauką dėl mokslų padarė ilgametė Lietuvos moterų tradicinės karatė lyderė Dovilė Aladaitytė, o estafetę iš jos perima būtent 18-metė K. Ambrazaitė. Ji birželio viduryje dalyvaus suaugusiųjų Europos taurės turnyre ir bus jauniausia jo dalyvė.

Kaip visada, daugiausia dėmesio čempionate sulaukė suaugusiųjų vyrų kovos. Šį kartą keturiose rungtyse čempionais tapo skirtingi sportininkai. Kata rungtyje nugalėjo Vadimas Akimovas, kumitė - Paulius Čereška, ko-go - Paulius Mackonis, o fuku-go - Norbertas Motiejūnas.

Didžiausiu medalių derliumi vis dėlto gali džiaugtis P. Mackonis. Šalia aukso medalio jis savo kolekciją papildė vienu sidabro (fuku-go) ir dviem bronzos apdovanojimais.

Atsižvelgiant į Lietuvos čempionato rezultatus, bus sudaroma 2014 metų Lietuvos rinktinė, kuri metų pabaigoje Ženevoje dalyvaus pasaulio čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)