Antras liko belgas net tris etapus prieš tai laimėjęs Jasperas Philipsenas, trečią vietą užėmė jo tautietis Woutas van Aertas.

Bendroje įskaitoje situacija liko nepakitusi – joje toliau pirmauja danas Jonasas Vingegaardas.

Aštuntas lenktynių etapas laimingai baigėsi ne visiems. Tiesą sakant, kai kuriems baigėsi tragiškai. Britas Markas Cavendishas pateko į skausmingai atrodančią avariją, apie 60 km nuo finišo linijos. Įvykio metu legendiniam dviratininkui lūžo raktikaulis, vėliau buvo išvežtas į ligoninę. Tai reiškia, jog lenktynės jam baigtos.

Cavendishas šių metų lenktynes pradėjo su 34-iomis etapų pergalėmis, dalinosi rekordu su belgu Eddy Merckxu. Jam šiais metais reikėjo bent vienos etapo pergalės, kad taptų visų laikų lyderiu. Praėjusiame etape britas buvo labai arti išsvajotos pergalės, tačiau ją su savimi nusinešė ankščiau minėtas J. Philipsenas.

M. Cavendishas anksčiau kalbėjo, kad šiais metais jis planavo užbaigti savo dviratininko karjerą. Tokiu atveju laimėtų etapų rekordas liktų 34.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją