Rungtynių pradžioje Tongos žaidėjai dar priešinosi tituluotiems varžovams, bet Beno Smitho ir Tony Woodcocko žeminimai leido Naujosios Zelandijos ekipai laimėti pirmąjį kėlinį 14:3. Antrajame kėlinyje dvi rezultatyvias atakas surengė Nehe Milneris-Skudderis ir rungtynių pabaigoje „All Blacks“ žaidėjai ėmė triuškinti varžovus.

Tongos komanda visus 9 taškus pelnė baudos smūgiais.

Prieš rungtynes visus žiūrovus sužavėjo abiejų komandų atlikti karo šokiai. Legendiniam Naujosios Zelandijos „Haka“ pasirodymui nenusileido Tongos žaidėjai, atlikę tradicinį savo tautos karo šokį – „Sipi Tau“.

C grupės lentelė:

1. Naujoji Zelandija – 19 tšk.
2. Argentina – 10
3. Gruzija – 8
4. Tonga – 6
5. Namibija – 1

Šeštadienį vyks trejos rungtynės. A grupėje dėl pirmosios vietos 18.45 val. žais Australija ir Velsas, o turnyro šeimininkai anglai pasirodymą čempionate baigs 22 val. prasidėsiančia akistata su autsaideriu Urugvajumi. 16.30 val. B grupėje žais Samoa ir Škotija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)