Tailande kovos menų treneriu dirbantis Jonny Bettsas pasidalijo stebinančia istorija su laiminga pabaiga, kuria patikėti nėra lengva.

Jau minėtosios dvikovos metu kaukolę prancūzui varžovas įskėlė smūgiuodamas alkūne, tačiau kurį laiką po incidento akistata buvo tęsiama.

Galų gale, pastebėjus šiurpiai atrodančią traumą, kova buvo sustabdyta, o Jeremy greitai išgabentas į ligoninę.

Štai kaip kovotojas atrodė gruodžio 11-ąją, prieš paguldomas į greitosios pagalbos automobilį.

Kaip vėliau atskleidė tas pats J. Bettsas, Tailando medikai atliko tikrą stebuklą. Žmogaus smegenys nebuvo pažeistos, todėl jie atstatė įskeltus prancūzo kaulus, į sužalotą vietą įstatė titano plokštelę ir jau po penkių dienų kovotoją išleido iš ligoninės.

Nors prancūzo galvą dengė tvarstis, ant kaktos nebuvo matyti nei jokių traumos, nei jokių medicininės intervencijos pasekmių.

Būtent dėl šios priežasties daugelis internautų ir atsisako tikėti J. Bettso pasidalinta istorija, nors šiuos faktus patvirtina ir pats nukentėjusysis Jeremy.

„Šis vaizdo įrašas, nufilmuotas turnyro Pukete metu, sukėlė didžiulį ažiotažą. Kaukolė buvo įlaužta, trauma atrodė baisiai, išgąsčio buvo labai daug. Kita diena buvo labai sunki ir man, ir mano giminėms, buvo atlikta operacija, tačiau ji praėjo labai sėkminga. Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė – tai buvo išties neįtikėtina“, – savo socialinio tinklo „Instagram“ profilyje ketvirtadienį parašė kovotojas, kartu publikavęs ir savo nuotrauką jau be tvarsčio ir jokių randų.

Kovotojas Jeremy po operacijos
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)