Andrius Petrovas šias varžybas turbūt galėtų vadinti vienomis sėkmingiausių savo karjeroje.

Su žirgu Sherlock sportininkas jau pirmąją dieną laimėjo „Big Tour“ rungtį, kurioje kliūčių aukštis siekė 135 cm. Antrąją varžybų dieną raitelis su žirgu Kendis neturėjo lygių „Medium Tour“ rungtyje (kliūčių aukštis 140 cm), o su žirgu Linkolns (145 cm rungtyje) užėmė 2-ąją vietą.

Svarbiausia pergalė Herninge iškovota šeštadienį vykusiame pagrindiniame „Grand Prix“ dviejų ratų konkūre, kuriame kliūčių aukštis siekė 150 cm.

A. Petrovas ir Linkolns tarp stipriausių 40-ies Europos duetų pasirodė geriausiai, abu ratus įveikė be klaidų per 46,81 sek. ir užėmė 1-ą vietą.

Kovo 11-ąją skambantis himnas nugalėtojų duetui buvo didžiausias sveikinamas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo proga visai žirginio sporto bendruomenei.

A. Vitkauskas sėkmingai pasirodė penktadienį „Big Tour“ 150 cm rungtyje, kur užėmė prizinę 12-ąją vietą.

Justina Vanagaitė su žirgu Nabab startavo „Grand Prix“ rungtyje, kurioje surinko 68,89 proc., bei „Grand Prix“ laisvojoje programoje – 73,25 proc. Ji tiek pirmą, tiek antrą varžybų dieną liko 9-oje pozicijoje.

Jau balandžio 4 d. Justina Vanagaitė, Andrius Petrovas ir Donatas Jančiauskas pradės savo startus Omahoje (JAV) pasaulio taurės finale.

Andrius Petrovas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)