„Pabaiga gavosi prasta, – ne itin patenkintas savo įspūdžiais pasidalino dviratininkas. – Ne mano finišas buvo – į pakalnę ir greitas. Mano stiprybė yra lengvi kalniukai, į kuriuos galima užvažiuoti iš jėgos. Dabar pradeda jaustis, kad praeitą žiemą neturėjau pasiruošimo.“

Etapo nugalėtoju antrą kartą iš eilės tapo italas Nicolas Marini iš „Nippo-Vini Fantini“ komandos, antras – rusas Borisas Špilevskis („RTS-Santic Racing Team“ komanda), trečias – etapo nugalėtojo tėvynainis Mattia Gavazzis („Amore & Vitra-Selle SMP” komanda), kuris bendroje įskaitoje nuo pat lenktynių pradžios išlieka lyderiu.

Tomas Vaitkus finišavo pagrindinėje grupėje identišku laiku su etapo nugalėtoju, tačiau bendroje įskaitoje po trijų etapų smuktelėjo iš 18 į 24 vietą, nuo lyderio atsilikdamas 24 sekundes.

Ketvirtas „Tour of China II” etapas vyks ketvirtadienį, kur dviratininkai iš Chenzhou miesto pajudės 136,6 km ilgio atkarpa į Zixing miestą.

Po „Tour of China II” turo Tomas Vaitkus dalyvaus „Tour of Hainan“ lenktynėse, kuriose startuos trys ProTuro, penkios ProKontinenintinės bei 12 Kontinentinių komandų. Spalio 11 dieną prasidėjęs antrasis 759,5 km ilgio „Tour of China” turas (6 etapai) baigsis spalio 18 dieną, o spalio 20-28 dienomis T. Vaitkus varžysis 1476,5 km (9 etapų) „Tour of Hainan“ lenktynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)