Pasak vilniečių komandos trenerės Laimos Kavaliauskienės, didžiausia bėda, kad apie varžoves neturėjo jokios informacijos ir per treniruotes negalėjo modeliuoti prieš jas jokių situacijų.

„Šiaip varžovių komanda labai gerai sukomplektuota visose grandyse gal išskyrus tik vartininkes, kurios yra silpnesnės. Ukrainietės ištvermingos, stiprios fiziškai, greitos bei turinčios gero lygio įžaidėją, kuri galima sakyti sudėliojo viską į savo vietas. Mūsiškės per daug klydo paprastose situacijose ir neišnaudojo šimtaprocenčių progų įvarčiams pasiekti. Tai jau senoka mūsų bėda, ypač realizuojant 7 metrų baudinius“.

„Podatkova University“ - „Šviesa-Eglė“ - 40:30 (20:14).

„Podatkova University“: Iryna Glibko 12 (9 - iš 7 metrų baudinių), Julija Andričiuk 9, Hanna Kravčenko 6, Julija Zaremba 5, Ivanna Myhovič 3, Viktorija Vlasiuk 3, Oksana Vlasova 1, Jaroslava Burlačenko 1 įvartis.

„Šviesa-Eglė“: Rasa Mikalonytė 15, Rita Repečkaitė 7, Daiva Aleksandravičiūtė 5, Indrė Norvilytė 2, Jolita Bogušienė 1 įvartis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją