Sportininkas laimėjo čempionato šuolio į aukštį rungtį iš pirmo karto įveikęs 2,25 m. Nedaug iki sėkmingo šuolio trūko ir įveikiant 2,30 m aukštį. Vos prieš savaitę, Pietų Korėjoje vykusiose varžybose geriausias R. Stanio rezultatas buvo 2,19 m.

Europos čempionatui Helsinkyje ir olimpinėms žaidynėms Londone besiruošiantis lengvaatletis sako, kad tokių rezultatų šiose varžybose pasiekti dar nesitikėjo.

„Labai džiaugiuosi pasiektu rezultatu, nes į šias varžybas žiūrėjau daugiau kaip į treniruotę. Tačiau įveiktas 2,25 m aukštis rodo, kad mano sportinė forma sparčiai gerėja – su tokiu rezultatu galima tikėtis patekti į finalą daugelyje tarptautinių varžybų“, - po sėkmingo pasirodymo kalbėjo R. Stanys.

Asmeninis lengvaatlečio rekordas šiuo metu yra 2,28 m. Lietuvos šuolio į aukštį rekordas (2,34 m) priklauso Rolandui Verkiui, kuris jį pasiekė 1991 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)