Pusfinalyje ŠU ekipa sulaukė Lietuvos sporto universiteto (LSU) ekipos pasipriešinimo, bet iškovojo pergalę 31:12. Vienais iš favoritų laikyti LSU studentai jau pusfinalyje turėjo susikauti su ŠU, nes grupės etape pralaimėjo Vijolių pirmai komandai.

Iš geriausių Šiaulių sporto gimnazijos auklėtinių sudaryta Vijolių pirma komanda pusfinalyje netikėtai 14:49 pralaimėjo Kauno technologijos universiteto (KTU) atstovams.

Finale intrigos daug nebuvo. ŠU regbininkai pateisino favoritų vardą ir nugalėjo KTU ekipą 35:0.

„Iš tikrųjų tai bijojome tiek LSU, tiek Vijolių, nes šiemet šios ekipos pasipildė naujais ir talentingais žaidėjais, bet viskas susiklostė labai gerai. Patys atvykome į Kauną išretinti ligų ir kitų problemų. Nors komandą sudaro 16 žaidėjų, atvykti galėjo ne visi. Vijoliai labai netikėtai pusfinalyje pralaimėjo KTU komandai. Tai visiems buvo didelė staigmena. Dėl to, mano manymu, finale gavome lengvesnį priešininką nei tikėjomės“, - pasakojo ŠU komandos treneris Edmundas Ščavinskas.

Trečią vietą užėmė Vijolių pirma ekipa, kuri mažajame finale 40:19 įveikė LSU studentus.

Pirmame etape varžėsi penkios komandos. Lietuvos studentų regbio-7 čempionato antras etapas vyks pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)