„Prieš metus bokso treniruotes lankančiam berniukui padovanojome specialius batus, dar tais pačiais metais juos avėdamas jis tapo Lietuvos jaunių čempionu“, - pasakojo klubo narys, RG paramos fondo atstovas Dovydas Valiuška.

Klubo vadovas Algirdas Pukis tikina, kad tiek mėgėjai, tiek profesionalai šią idėją sutiko entuziastingai. Išsikalbėjus paaiškėjo, kad ir taip nemaža dalis sportininkų savanoriškai ieškodavo vaikų, kuriems galėtų perduoti sau netinkamą ar nebereikalingą aprangą ar inventorių.

„Tikimės, kad kartu galime padaryti daugiau. Tereikia peržiūrėti savo spinteles, surasti tai, ko jums neprireiks ir perduoti šiuos daiktus mums. Arba išsirinkti iš akcijos interneto svetainėje skelbiamų svajonių ir su mumis susisiekus padėsime įgyvendinti būtent šią svajonę. Kad ir kaip būtų, visa parama pasieks vaikus, kuriems jos labiausiai reikia“, - tikino „Kauno maratono klubo“ vadovas pridurdamas, kad prie akcijos jau prisijungė Remigijus Kančys, Inga Juodeškienė, Remalda Kergytė ir dar būrys kitų žinomų Lietuvos lengvaatlečių.

Tiesa, yra vaikų, kurių svajonėms įgyvendinti reikia specialių aprangų ar įrangos. Ją tikimasi įsigyti už akcijos metu surinktas pinigines lėšas. Paramą vaikams išdalinti padės projekto socialiniai partneriai: Kauno socialinių paslaugų centras, Kauno aklųjų ir silpnaregių sporto klubas „Parolimpietis“, Kauno sveikatos ir integracijos klubas „Sauliukas“, Lietuvos Samariečių bendrija (Kauno skyrius), Ritos Garbaravičienės vaikų labdaros ir paramos fondas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)