Kita Lietuvos pora Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė užėmė ketvirtą vietą.

Antri liko Vokietijos šokėjai Benedetto Ferruggia ir Claudia Koehler, o trečią vietą iškovojo Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet, atstovaujantys Danijai.

Profesionalų standartinių šokių grupėje dalyvavo 57 poros iš 17 pasaulio šalių. Varžybos „German Open Championships” vyks dar keturias dienas, per kurias įvairiose grupėse geriausios Lietuvos poros kausis su konkurentais iš viso pasaulio.

E. Daniūtė ir M. Gozzoli yra profesionalų standartinių šokių grupės pasaulio bei Europos čempionai, pastaruosius metus laimintys visas šios grupės varžybas.

Jaunių grupės šokėjai K. Burneikis ir I. Šekaitė užėmė trečią vietą

Štutgarte, Vokietijoje, vykusiose tarptautinėse sportinių šokių varžybose „German Open Championships“ Lietuvos šokėjai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė užėmė trečią vietą. Šokėjai varžėsi jaunių pirmos grupės 10-ies šokių programoje.

Pirmą vietą varžybose užėmė Glennas-Richardas Boycas ir Kayleigh Andrews iš Anglijos, o antra vieta atiteko Rusijos šokėjams Jegorui Bernackiui ir Aleksandrai Krivuškovai. Šioje grupėje varžėsi 71 pora iš 16 valstybių.

K. Burneikis ir I. Šekaitė yra Lietuvos jaunių pirmos grupės čempionai Standartinių, Lotynų Amerikos ir 10-ies šokių programose.

Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)