36-erių metų lietuvis Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vykusiame KOK organizacijos turnyre nugalėjo 22-ejų metų Nyderlandų atstovą Leandro Dikmoet.

Po lėtoko pirmojo raundo S. Maslobojevas antrajame pasileido į ataką ir du kartus iš eilės pasiuntė net 14 metų jaunesnį varžovą į nokdauną, po ko teko įsikišti ir teisėjui – šis nutraukė kovą ir paskelbė Kuvaldos pergalę.

Beje, įprastai S. Maslobojevas kaunasi pussunkio svorio kategorijoje – iki 93 kg, tačiau tai buvo jau antras kartas, kai jis išbandė save tarp sunkiasvorių. Pats kovotojas tikina, kad tai jam padeda toliau tobulėti ir jaustis nepatogiai kovojant Lietuvoje.

Primename, kad S. Maslobojevas dabar nekantriai laukia žinių iš „Glory“ organizacijos, kurios lems tolesnius jo planus.

„Glory“ ringe Sergejus nesirodė jau ilgiau nei metus. Paskutinį kartą jis gynė čempiono diržą prieš Donegi Abeną, bet kova buvo skandalingai sustabdyta ketvirtame raunde, atsivėrus žaizdai S. Maslobojevo blauzdikaulyje.

O po kovos dėl „Glory“ pussunkio svorio kategorijos diržo S. Maslobojevas keliautų į operacinę – jį jau kurį laiką kankina peties trauma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)