Pirmąjį serijos susitikimą savo aikštėje „Sharks“ komanda laimėjo 5:2.

38-erių metų puolėjas D. Zubrus, kuris reguliariajame sezone per 50 mačų savo ekipai pelnė 3 įvarčius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei surinko 20 baudos minučių, sekmadienio rungtynėms vėl nebuvo registruotas.

Nugalėtojams po įvartį pelnė Loganas Couture (38:36), Joe Pavelskis (57:20) ir Joe Thorntonas (59:04), o svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Mattias Ekholmas (32:56) ir Ryanas Johansenas (59:56).

Sėkmingai šeimininkų vartus gynė Martinas Jonesas, atrėmęs net 37 varžovų metimus iš 39.

Beje, tai buvo jau penktoji San Chosė „Sharks“ ledo ritulininkų pergalė iš eilės tarpusavio atkrintamosiose varžybose.

Dabar serija keliasi į Nešvilį, kur antradienį ir ketvirtadienį bus žaidžiamos trečiosios bei ketvirtosios serijos rungtynės. Beje, „Sharks“ klubas Nešvilyje laimėjo paskutiniąsias tarpusavio rungtynes ne tik reguliariajame sezone, bet ir 2007 metų atkrintamųjų varžybų serijoje.

Kitose antrosiose Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse Sent Luiso „Blues“ ekipa svečiuose po pratęsimo 4:3 (3:1, 0:0, 0:2, 1:0) įveikė Dalaso „Stars“ komandą ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą 1:1.

Trečioji serijos dvikova antradienį jau vyks Sent Luise.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)