Renginys išskirtinis ir tuo, kad pirmą kartą Vilniuje bus surengtos gatvės gimnastikos varžybos, kurioms specialiai įrengta gimnastikos zona. Šventės svečiai turės galimybę išvysti ir Street Workout‘o Pasaulio čempionato trečios vietos nugalėtojo Deivido Smailio ir „Project Mayhem“ komandos parodomąją programą.

Norintys išbandyti jėgas paplūdimio tinklinio, futbolo varžybose, jau dabar gali burti komandas ir jas registruoti. Tinklinio varžybose keturi dalyviai varžysis prieš keturis, ir komandoje privalo būti bent viena mergina. Turnyras vyks dviem etapais: grupėse ir atkrintamosiose varžybose, į kurias pateks visos komandos. Krepšinio 3x3 varžybos bus vykdomos tarp 4 amžiaus grupių, žmonės su negalia taip pat turės galimybę dalyvauti.

Ekstremalaus sporto šakų ir gatvės gimnastikos dalyvių registracija vyks ir renginio dieną nuo 10 iki 10.45 val.

Tinklinio, krepšinio ir futbolo komandos turi registruotis iš anksto.

Paplūdimio tinklinio komandų registracija tinklinis@sveikasmiestas.lt, paplūdimio futbolo komandų registracija futbolas@sveikasmiestas.lt, krepšinio komandų registracija krepsinis@sveikasmiestas.lt. Komandos registracijos mokestis į paplūdimio tinklinio, futbolo ir krepšinio 3×3 varžybas – 60 Lt*. Krepšinio 3x3 registracija baigsis gegužės 11d. 12 val. Ekstremalaus sporto šakų ir gatvės gimnastikos registracijos mokesčio nėra.

Nuo 11 val. iki 19 val. startuoja varžybos, 19.30 val. – skelbiami ir apdovanojami nugalėtojai, 20.00 val. – renginio pabaiga, koncertas.

Viso renginio metu gros ir gerą nuotaiką palaikys „DJ Mamania“ (Artūras Matkevičius) ir „DJ Swix“ (Ignas Vaicekauskas), o vakare šventės dalyvių ir svečių lauks koncertas. Renginį organizuoja VšĮ „Sveikas miestas“ kartu su tinklinio ir pliažo tinklinio klubu „Auksma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją