Henrikas Strolis pirmąją kvalifikacijos dvikovą 5:8 pralaimėjo suomiui Valteriui Virtanenui, o dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą kovos su britu Paddy McLoughlinu.

Marius Šiaudkulis pirmame rate 2:8 nusileido 2010 metų šios rungties Europos čempionui Jimui Chawkiui iš Švedijos, antrame rate 8:7 įrodė savo pranašumą prieš patyrusį belgą Budo Pascalį, o lemiamoje dvikovoje žais su šios rungties Senojo žemyno vicečempionu Berku Mehmetciku iš Šiaurės Kipro.

Marius Ganusauskas pirmoje atrankos dvikovoje 6:8 turėjo pripažinti šios rungties Europos jaunimo čempiono ruso Vitalijaus Pavlukino pranašumą, antroje dvikovoje 8:6 įveikė italą Michelę Monaco, o trečioje išmėgins jėgas su slovaku Denisu Kragolniku.

Moterų varžybų pulo-8 rungties kvalifikacijoje abi lietuvės pralaimėjo pirmo rato dvikovas: Agnė Jarušauskaitė 1:6 nusileido kroatei Zrinkai Antonijevič, o Simona Milišauskaitė - 0:6 - italei Patriziai Ignesti.

Tos pačios varžovės pirmadienį lietuvių laukia ir dvikovoje dėl kelialapio į pagrindines varžybas, tik šįsyk A. Jarušauskaitė išmėgins jėgas su itale, o S. Milišauskaitė varžysis su kroate.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)