Pamėtęs varžovą į orą, galingai sudėtas senegalietis apipylė varžovą kumščių kruša į galvą, o vėliau vaikėsi po ringą, stengdamasis užbaigti pradėtą darbą.


10 MMA kovų turėjusio prancūzo mėginimai užlaužti varžovo ranką baigėsi nesėkmingai.


„Reug Reug“ pergalę anksčiau laiko šventė antrame raunde.


Įspūdinga raumenų mase išsiskiriantis 193 cm ūgio ir 120 kg svorio senegalietis privertė kalbėti ne tik apie save, bet ir apie senegalietiškas imtynes, apie kurias retas kas girdėjęs už Afrikos ribų.


Senegalietiška dvikova paplitusi Vakarų Afrikoje, kova gali trukti nuo kelių sekundžių iki kelių dešimčių minučių. Laimi tas, kas nugriauna varžovą ant smėlio, o pats lieka ant kojų.

Oponentas ant smėlio turi atsidurti visu kūnu arba visomis keturiomis galūnėmis.

Kovoje galima naudoti ne tik imtynių veiksmus, bet ir smūgius rankomis. Varžybos vyksta po lietaus sezono ir sutraukia didelius stadionus žiūrovų.

O. Kane'as – pasaulio senegalietiškų imtynių čempionas. Paskutiniais metais jis dažnai lankėsi JAV, kur ruošėsi debiutui MMA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)