Vasario 27 d. 21.30 val. prasidės tiesioginė transliacija iš Mančesterio, kur dėl IBF (Tarptautinės bokso federacijos) ir WBA (Pasaulio bokso asociacijos) planetos čempiono titulo antrojo lengviausio svorio kategorijoje (iki 55,3 kg) grumsis airis Carlas Framptonas ir anglas Scottas Quiggas.

Ši akistata labai intriguojanti. Abu atletai profesionalų ringe dar nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Airijos boksininkas yra IBF, anglas – WBA čempionas.

Naktį iš šeštadienį į sekmadienį, 1.30 val., bus galima stebėti, kaip Vokietijos mieste Halėje kovos vietos publikos numylėtinis Marco Huckas ir Didžiosios Britanijos atstovas Ola Afolabi. Tai bus mūšis dėl IBO (Tarptautinės bokso organizacijos) pasaulio čempiono diržo pirmojo sunkaus (kreiserio) svorio kategorijoje (iki 90,8 kg).

Šie sportininkai tarpusavyje santykius aiškinsis trečią kartą. Vieną mūšį laimėjo bosnių kilmės M. Huckas, o kitas baigėsi lygiosiomis.

Sekmadienį 5.00 val. ryto prasidės tiesioginė transliacija iš Anaheimo (JAV). Šiame mieste pirštines surems meksikietis Leo Santa Cruzas ir ispanas Kiko Martinezas. Jie kausis dėl WBA pasaulio čempiono vardo puslengvio (plunksnos) svorio kategorijoje (iki 57,2 kg).

Titulą gins Meksikos boksininkas, kuris profesionalų varžybose dar nė karto nesuklupo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)