Šių metų Lietuvos rinktinei atstovaus dukart Europos čempionė Rita Pivoriūnaitė, Europos jaunimo čempionai Mindaugas Astrauskas, Kęstutis Radvila, Rūta Brazdžionytė ir Nora Vaznelytė.

„Karatė yra tarp populiariausių ir perspektyviausių sporto šakų Lietuvoje – šalyje veikia apie 100 klubų ir įvairių karatė stilių mokyklų. Šiame Europos karatė čempionate varžybos vyks pagal kiokušin pilno kontakto taisykles, kurios yra vienos sunkiausių tarp dvikovinių šakų. Norint tapti čempionu per vieną dieną gali tekti kovoti 5 kovas po 3 raundus. Tai artėja prie žmogaus galimybių ribos.

Tikiuosi, kad finaluose pamatysime 4-5 Lietuvos sportininkus“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Europos karatė organizacijos (EKO) viceprezidentas ir pasaulio karatė organizacijos (WKO) prezidiumo narys Romas Vitkauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją