Čempionė – buvusi lietuvio mylimoji

Nors paskutinėse sezono varžybose užsitarnavo keliais balais mažiau nei sausį Kaune vykusiame Europos čempionate, A. Reed ir S. Ambrulevičius sėkmingiausią savo sezoną vainikavo dar vienu pasiekimu – 200,96 balo garantavo Lietuvos porai šeštą poziciją. Per metus ji palypėjo vienu laipteliu aukštyn.

„Labai malonu baigti sezoną „švariu“ pasirodymu – to mes ir geidėme. Patys stebimės tuo, ką mums atnešė šie metai. Pamenu, kai kadaise čiuožiau tarp pavienininkų, būdavau autsaiderių grupėse ir po savo programų žiūrėdavau, kaip čiuožia didieji vardai. O dabar mes patys esame tarp jų. Siurrealu“, – „Golden Skate“ kalbėjo S. Ambrulevičius.

Tuo metu pačioje šokių ant ledo viršūnėje niekas nepasikeitė – nors šįkart Madison Chock ir Evanas Batesas (222,20 balo) pajuto rimtesnę konkurenciją, sostą išlaikė ir antrą kartą iš eilės dabinosi auksu.

Amerikiečiai yra Lietuvos čiuožėjų treniruočių partneriai, kadangi sportuoja toje pačioje Monrealio akademijoje padedami tų pačių trenerių.

Įdomu, jog M. Chock anksčiau turėjo ir kitą ryšį su Lietuva. Prieš dešimtmetį 31-erių čiuožėja draugavo su olimpiečiu Deividu Stagniūnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)