Turnyrą pradėjusio lietuvio H. Lukošiūno kova prieš Estijos atstovą Eduardą Kamenskį nepaliko vilčių priešininkui. H. Lukošiūnas iškovojo pergalę vieningu teisėju sprendimu.

Kiek sunkiau sekėsi E. Kviliūnui, kovojusiam prieš latvį Raimondą Aukštikalnį. E. Kviliūnas patyrė traumą antrame raunde ir atidavė pergalę latviui.

Henrikas Vikšraitis vienoje vakaro superkovų prieš estą Edviną Kibusą labiausiai nustebino žiūrovus. E. Kibusas – gerai žinomas kovotojas, įveikęs tokius stiprius priešininkus kaip Enriko Gogokhią ir Andy Sauerį. Estas į ringą lipo garantuotas savo pranašumu ir pergale. Ją estui prognozavo ir sporto fanai. Tuo tarpu lietuvis jau pirmame raunde sugebėjo pasiųsti priešininką į nokdauną. Toks akibrokštas varžovą privertė nervintis ir klysti. H. Vikšraitis puikiai pasinaudojo padėtimi ir iškovojo pergalę taškais.

Didieji turnyrai sezoną baigė, tačiau sportininkai dar nesiruošia ilsėtis. Lietuvos kovos menų sporto klubų ir kaimyninių valstybių kovotojai dar kartą rinksis į ringą gegužės 30 d. „SWAT49 Saulės mūšis“ turnyre, „Havana“ klube Šiauliuose.