„Labai nemiela klausytis, kaip padaro čempionų čempionu. Aš nei trupučiu nesiskiriu nuo kiekvieno, ir tikiu, kad kiekvienas iš mūsų gali būti savo gyvenimo čempionas. Tai yra svarbiausia! Linkiu visiems surasti savo kelią. Labai dėkui už palaikymą, tik prašau – nedarykite iš manęs Rembo. Nes tai, kas perdėta, greitai atsibosta ir tampa netikra“, – viename socialiniame tinkle parašė R. Morkevičius.

Netrukus kovotojas pridūrė: „Tik noriu paprašyti taip nesureikšminti! Juk aš tik paprastas žmogus, ir nereiškia, kad viskas pasiekta. Jūsų palaikymas tikrai daug man reiškia. Tik kartais dėl informacijos trūkumo žurnalistai ar kiti fanai viską nuspalvina per ryškiai.

Žinoma, suprantu, kad ne iš blogos valios, tačiau kai kuriuos sekėjus tai papiktina ar prajuokina. Bet blogiausia, kad suklaidina, sustabdo ar atbaido. Darbais mes mylime Tėvynę! Labai prašau jūsų nesidalinti į gerų ir blogų, teisių ir kvailų grupes. Pataisykime, palaikykime vieni kitus! Juk kai mūsų daug, mes augsime greičiau, tiksliau, noriai eisime pirmyn, nuoširdūs ir ramūs. Skubėk lėtai. Ačiū jums“.

Remigijus Morkevičius