Oficialus Rio 2016 olimpinių žaidynių transliuotojas „Viasat“ rodys visas olimpines žaidynes nuo pradžios iki pabaigos.

„Viasat“ specialiai olimpinėms žaidynėms pasiūlys net 6 olimpinius kanalus, kurie rodys visas olimpinių žaidynių transliacijas – beveik 1000 valandų olimpinių varžybų. Taip pat žiūrovai matys ir papildomą olimpinių naujienų kanalą, rodomą visą parą.

Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes rodys Lietuvoje TV3.

„Rio 2016 visomis prasmėmis bus didžiausias renginys pasaulio istorijoje, ir didžiuojamės, kad Lietuvos žiūrovai pirmą kartą turės galimybę stebėti kiekvieną vasaros olimpinių žaidynių akimirką nuo pradžios ir pabaigos. Džiaugiamės, kad tai leis pamatyti ir visos Lietuvos olimpinės rinktinės narių startus. Tikimės, kad mūsų olimpiečių delegacija grįš ir su daugiausiai iškovotų medalių mūsų šalies istorijoje“, - teigia „Viasat“ sporto turinio Baltijos šalyse vadovas Karolis Dapkevičius.

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) tikisi, kad Rio 2016 olimpinėse žaidynėse dalyvaus gausiausia sportininkų delegacija Lietuvos istorijoje. Šiuo metu olimpinės rinktinės kandidatų sąraše – 114 sportininkų. Olimpiečių atranka vyks iki 2016 metų liepos mėn. Planuojama, kad Lietuvai jose atstovaus apie 70 sportininkų.

„Labai norime, kad olimpinė svajonė išsipildytų kuo didesniam skaičiui sportininkų. Dalyvauti olimpinėse žaidynėse jau yra didelis pasiekimas, iki Rio jau buvo nueitas sunkus kelias, reikalaujantis daug fizinių pastangų bei tvirto charakterio, tačiau daugelio dar laukia atrankos. Visiems olimpinės rinktinės kandidatams linkiu sėkmės atrankose, o sporto sirgaliams – kuo daugiau pozityvumo. Palaikykite visus mūsų sportininkus, jiems tai be galo svarbu“, - sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

2016 metų vasaros olimpinės žaidynės Rio de Žaneire vyks rugpjūčio 5-21 d. Tai bus pirmos žaidynės Pietų Amerikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)