Paskutinėse antro pagal pajėgumą Velso čempionato („Swalec Championship“) rungtynėse „RCG 1404“ ekipa išvykoje 50:10 nugalėjo Kardifo „Met“ komandą ir pakilo į ketvirtą vietą, garantuojančią kelialapį į aukščiausią divizioną.

„Visi labai laimingi, nes tai – didžiausias pasiekimas šiaurės Velse. To šiame regione dar niekas nėra padaręs. Treneriai, vadovai ir rėmėjai neapsakomai laimingi, nes klubas yra sužaidęs tik 100 rungtynių, o pasiekimai jau nerealūs. Paskutinėse rungtynėse išvykoje mus palaikė keli šimtai aistruolių, nors jiems buvo penkios valandos kelio“, - įspūdžiais dalinosi Žygimantas Radžius.

Lietuvos regbininkai tapo vienu svarbiausiu savo ekipos žaidėjų. Jo kontraktas su klubu baigėsi, bet vadovai jau užsiminė apie norą bendradarbiauti toliau.

„Mano kontraktas pasibaigė, kaip ir visų kitų žaidėjų. Visi žaidėjai ir gerbėjai domėjosi, ar grįšiu kitais metais. Bus matyti. Reikia pasitarti su savo sužadėtine, nes vienas keliauti nebenoriu“, - pabrėžė Ž. Radžius. - Per savaitę turėčiau sulaukti pasiūlymo iš Velso federacijos, bet kad ir kur pasisuktų mano karjera, visas prisiminsiu šį klubą ir šią istorinę pergalę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)