A. Reed ir S. Ambrulevičius ledą išvydo 31-i, kai kartelę iki lubų buvo užkėlusios prieš tai puikiai pasirodžiusios poros. Tačiau Lietuvai atstovaujantis duetas nenuvylė ir savo programą sučiuožė nepriekaištingai, o už tai iš teisėjų sulaukė 80,99 balų. Po čiužimo jie užėmė įspūdingą 2-ą vietą, tačiau iš likusių 5-ių porų, net 4 buvo įvertinto geriau.

Pirmą vietą užėmė amerikiečiai Madison Chock ir Evanas Batesas – 90,08 balo, antroje vietoje italai Charlene Guignard ir Marco Fabri – 87,52 balo, o treti liko kanadiečiai Piper Gilles ir Paulas Poirier su 86,51 balo.

Tiesa, bilietą į šeštadienio finalą Lietuvos atstovai užsitikrino.

P. Ramanauskaitės ir D. Kizalos pora ant ledo iščiuožė gerokai anksčiau – septinti. Po pasirodymo jie sulaukė nemenko palaikymo iš arenoje susirinkusių žiūrovų, tačiau teisėjai neliko nustebinti. Jaunųjų lietuvių ritminis šokis įvertintas 58,52 balo. Pora savo pasirodymu ir rezultatu patenkinti neatrodė.

Paulina Ramanauskaitė ir Deividas Kizala

Iki sportininkų asmeninio rekordo (62,34 balo), kurį jie pasiekė pernai, pritrūko beveik 4 balų.

Iškart po šokio Lietuvos atstovai užėmė 3 vietą bendroje įskaitoje, tačiau po 26 pasirodymų jie liko 21-i. Galutinė poros vieta paaiškės po visų pasirodymų, kurių iš viso bus 36. Į finalą šeštadienį pateks tik 20 geriausiai pasirodžiusių porų – jos turės galimybę parodyti savo laisvąją programą.

Šis pasaulio čempionatas P. Ramanauskaitei ir D. Kizalai – antras karjeroje. Praėjusiais metais Japonijoje jie užėmė 26-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją