Danas Rapšys vyrų 400 m plaukimo laisvuoju stiliumi finale iškovojo sidabro medalį.

Panevėžietis distanciją įveikė per 3 min. 38,29 sek. ir tik paskutiniuose metruose į priekį praleido pasaulio jaunimo rekordininką Matthew Sates'ą (3:37.92) iš Pietų Afrikos Respublikos.

D. Rapšys dar dalyvaus 200 m. plaukimo kompleksiniu būdu ir 200 m. laisvuoju stiliumi plaukimo varžybose.

Be D. Rapšio, pasaulio taurės etape Budapešte dalyvauja Andrius Šidlauskas, Jokūbas Keblys, Aleksas Savickas ir Tomas Navikonis.

Pirmąją varžybų dieną J. Keblys 50 m. laisvuoju stiliumi atrankoje buvo 14-as tarp 50 dalyvių. Jis pagerino asmeninį rekordą (22,05 sek.). T. Navikonis toje pačioje distancijoje užėmė 29-ąją vietą (22,73 sek.). Jis taip pat gerino asmeninį rekordą.

Tuo metu 100 metrų plaukimo krūtine varžybose A. Šidlauskas iškovojo bronzos medalį, finale distanciją įveikęs per 57,71 sek. ir pasiekęs asmeninį rekordą. A. Savickas savo pasirodymą baigė šios distancijos atrankoje, kur buvo 14-as (1 min. 0,38 sek.).

A. Šidlausko Vengrijoje dar laukia 50 m krūtine ir 200 m krūtine distancijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)