C grupės nugalėtojoms tapo ir tiesioginį kelialapį į ketvirtfinalį pelnė Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė.

Grupės pusfinalyje trečiadienį jos susitiko su kita Lietuvos pora – kvalifikaciją sėkmingai įveikusiomis Gerda ir Rugile Grudzinskaitėmis. M. Paulikienė ir A. Raupelytė šventė pergalę 2-1 (21:16, 21:23, 15:7).

Vėliau vykusiame grupės finale M. Paulikienė ir A. Raupelytė po dramatiškos kovos 2-1 (18:21, 21:15, 21:19) palaužė olandes Desy Poiesz ir Leannę van Vegten.

Grudzinskaičių duetas mače dėl trečiosios vietos grupėje ir paskutinio kelialapio į atkrintamąsias varžybas 2-0 (21:19, 21:17) įveikė trečias pagal skirstymą japones Kaną Motomura ir Harumi Sakai.

B grupėje antrą vietą užėmė ir į atkrintamąsias varžybas žengė Ieva Dumbauskaitė ir Skalvė Križanauskaitė. Jos pusfinalyje 2-1 (21:16, 15:21. 15:13) palaužė austres Evą Freiberger ir Franziską Friedl, o finale 0-2 (18:21, 20:22) pralaimėjo antrą reitingą turnyre turinčioms olandėms Wies Bekhuis bei Pleun Ypmai.

Pirmajame atkrintamųjų varžybų rate ketvirtadienį I. Dumbauskaitė ir S. Križanauskaitė žais su šveicarėmis Leona Kernen bei Annique Niederhauser. Šios poros nugalėtojos ketvirtfinalyje susitiks su M. Paulikiene ir A. Raupelyte.

Gerda ir Rugilė Grudzinskaitės išmėgins jėgas su JAV atstovėmis Kylie Kuyava-de Berg ir Halley Harward.

Bendrą „Pro Beach Tour Futures“ serijos turnyro Hagoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją