Dviejų mėnesių pakanka, kad du dešimtmečius lauktas medalis nugultų į praeities skrynią.

Ypač sporte laiko tėkmė – nepristabdoma ir vienakryptė, atplukdanti tik naujus iššūkius.

Sausį Kauno publiką Europos čempionato bronza apdovanoję A. Reed ir S. Ambrulevičius viską pradeda iš pradžių, kadangi prieš nosis – sezono kulminacija.

Monrealyje sportuojantys Lietuvos atstovai pirmadienį kraustysis į viešbutį kartu su kitais pasaulio dailiojo čiuožimo čempionato dalyviais.

Vieni iš jų treniruočių kolegų – Kaune žemyno vicečempionais tapę britai Lilah Fear ir Lewisas Gibsonas – dar prieš kelias savaites dalyvaudami tinklalaidėje „This Week in Skating“ juokavo: kaip gi nejausi artėjančių pirmenybių, jei kasdien per langus matai „Bell Centre“.

Bent jau šokių ant ledo disciplinoje Monrealis – lyg plačiai išsiskleidusios metropolijos sostinė. Šiame Kanados didmiestyje treniruojasi net trečdalis iš 36 pasaulio čempionate dalyvausiančių duetų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją