Dalyvaus stipriausieji klubo „Energija“ ir Lietuvos rinktinės žaidėjai: Dovydas Kulevičius, Šarūnas Kuliešius, Justinas Vėželis, Petras Nausėda, Andrius Židkovas. Po rungtynių sportininkai ketina apmokyti norinčius čiuožti ledo mėgėjus. Renginio pabaigoje bus pristatytas Lietuvoje dar nematytas žaidimas ant ledo – „Aisštokas“, su kurio taisyklėmis bus supažindinami žiūrovai. Visi, turintys pačiūžas, turės galimybę ne tik pasikonsultuoti su sportininkais, bet ir įmušti ledo ritulį į profesionalius ledo ritulio vartus, išbandyti naują žaidimą.

Primename, kad visi neturintys pačiūžų gali čiuožykloje jas išsinuomoti. Turintys savas už 45 min pasičiuožinėjimą moka 3 Lt, nuomojantiems pačiūžas 45 min kainuoja 5 Lt. Čiuožykla veikia nuo 10 iki 21 val. Vakare aikštelė yra saugiai apšviesta, aplink ją – įrengti apsauginiai borteliai ir antivandalinės tvoros. Nuo kitos savaitės čiuožykloje vyks nemokamos pamokos pradedantiesiems – jas miestui ketina dovanoti Vilniaus „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkai.

Viešoji įstaiga „Sveikas miestas“ kviečia vilniečius ne tik stebėti atidarymo programą, bet kartu su dalyviais išbandyti naujai išlietos čiuožyklos ledą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)