Septinto Lietuvos pirmenybių turo rungtynėse „Energija“ savo aikštėje nepasigailėjo „Geležinio Vilko“ ekipos ir šią įveikė net dešimties įvarčių skirtumu – 12:2.

Įdomiausias mačo epizodas įvyko jau baigiantis rungtynėms, kai 55-ąją mačo minutę toli vartus palikusį „Energijos“ vartininką Nerijų Dauksevičių taranavo varžovas, o tuo nepatenkintas elektrėniškis su juo įsivėlė į muštynes ir abu žaidėjai buvo pašalinti iš aikštės. „Energijos“ klubas šiame susitikime neturėjo atsarginio vartininko, tad į vartus buvo priverstas stoti komandos puolėjas Dovydas Kulevičius, kuris per paskutines penkias minutes sugebėjo nepraleisti nė vieno įvarčio.

Po tris įvarčius „Energijos“ ekipai pelnė Artūras Katulis ir Deividas Kazlauskas, du pridėjo Donatas Vitte, o po kartą pasižymėjo Dovydas Kulevičius, Andrius Židkovas, Dalius Vaiciukevičius ir Aurimas Gaidauskas. Svečių gretose tiksliai smūgiavo Edvinas Boroška ir Kajus Černiauskas.

Po šeštos pergalės „Energija“ ir toliau užtikrintai pirmauja lygoje, o „Geležinio Vilko“ komanda po šešto iš eilės pralaimėjimo lieka paskutinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)