Primename, S. Maslobojevui šeštadienį nepavyko apginti prestižinės „Glory“ organizacijos pasaulio čempiono vardo.

Titulas atiteko surinamiečiui Donegi Abenai, o S. Maslobojevas liejo pyktį ringe, negalėdamas tuo patikėti.

Gydytojo sprendimas stabdyti kovą sukėlė nemažą ažiotažą ir S. Maslobojevo pasipiktinimą. Tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir grįžęs į Lietuvą kovotojas teigė jaučiasi apvogtas.

Nyderlandų sporto naujienų portalas Vechtsportinfo.nl gavo „Glory“ organizacijos atsakymą dėl sustabdytos kovos.

„Mes neturime jokios įtakos teisėjams ar medicinos personalo sprendimams. Kai kurie gydytojai yra griežtesni nei kiti. (...) Kiti mūsų renginio gydytojai pritarė ringo gydytojo sprendimui dėl šios kovos. Tačiau esame matę ir sunkesnių traumų“, – rašoma „Glory“ atsakyme.

„Nesame gydytojai, todėl mums taip pat sunku nuspręsti tokioje situacijoje. Kai priimami medicininiai sprendimai, mes jiems neprieštaraujame. Tai būtų labai neatsakinga. Pasitikime šios srities ekspertais, kuriuos samdome.

Vis dėlto suprantame S. Maslobojevo nusivylimą. Todėl šiuo metu svarstome, ar galėtume kuo greičiau surengti atsakomąją dvikovą“, – teigiama „Glory“ atsakyme.


S. Maslobojevas „Glory“ organizacijoje iki tol buvo laimėjęs visas keturias kovas.

Kikboksininkas pasaulio čempionu tapo praėjusių metų spalį, kai nugalėjo marokietį Tariką Khabezą. Iki šeštadienio kikbokso profesionalų turnyruose Lietuvos kovotojas buvo pasiekęs 36 pergales (21 nokautu) ir patyręs 5 nesėkmes.

S. Maslobojevo sąskaitoje buvo 12 įveiktų varžovų iš eilės. Paskutinį kartą Kuvalda pralaimėjęs buvo 2017-ųjų liepą.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją