Modelis iš Didžiosios Britanijos buvo nusisukusi nugara į atvažiuojančius sportininkus ir išraiškingai šokinėjo kelkraštyje atsisukusi į ją filmavusį žmogų. Dideliu greičiu pravažiuojantys dviratininkai tik sėkmės dėka neatsitrenkė į ją.

Pati išsigandusi April Summers iš karto pasitraukė toliau nuo kelio, o vėliau savo socialinių tinklų paskyroje pakomentavo: „Beveik pervažiuota „Giro“.

Warning !! Nearly crushed by the #GirodItalia2017 #Giro100 @CorSport pic.twitter.com/afxp4PoZvx— April Summers (@april_summerz) May 7, 2017

N. Foster yra pagarsėjusi Italijos „Serie A“ klubo Milano „Inter“ gerbėja. Neseniai ji paviešino seksualų vaizdo įrašą, kur tvirtino, kad labai norėtų matyti Diego Simeonę naujuoju „Inter“ treneriu.

I want to see Diego Simeone as the new @Inter manager! 🖤💙 Who else?! 😜 #ForzaInter #FCIM pic.twitter.com/2WT0FE5dC0— April Summers (@april_summerz) May 5, 2017

Daugiau April Summers nuotraukų:

❤️🐚 #sardegna #model #modelo #forzainter #playmate #playboy

A post shared by April Summers (@playboymodelapril) on May 5, 2017 at 5:32am PDT

Thinking of ❤️⭐️🐚

A post shared by April Summers (@playboymodelapril) on May 4, 2017 at 3:22pm PDT

Hi form this little cove 🌊 #sardegna #igdaily #travel #buongiorno #modelo

A post shared by April Summers (@playboymodelapril) on Apr 28, 2017 at 2:25am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)