Penktadienį pirmoji klubo treniruotė ant ledo vyko Kauno „Akropolio“ čiuožykloje, kurioje jie treniruosis ateinančias dešimt dienų.

Pirmojoje „Balticos“ treniruotėje dalyvavo ir klubo garbės prezidentas Darius Kasparaitis. Žymus ledo ritulininkas demonstravo puikų čiuožimą ir negailėjo patarimų žaidėjams.

Po pirmosios treniruotės įspūdžiais dalinosi komandos treneris Arūnas Aleinikovas:

„Po ilgos pertraukos vėl pradėjome treniruotes ant ledo, įspūdžiai tikrai nėra blogi. Vaikinai akivaizdžiai buvo nusiteikę darbui ir stengėsi. Žinoma, buvo nelengva, nes kiekviena ilgesnė pertrauka daro neigiamą įtaką čiuožimui, nors technika ir išlieka. Artimiausias dienas visą dėmesį sutelksime čiuožimui, dabar svarbiausia atgauti prarastą formą.

Kol kas planuojamos bendresnio pobūdžio treniruotės, o vėliau jau dirbsime atskirai su vartininkais ir kitais žaidėjais, tobulinsime taktiką ir techniką. Iki rugpjūčio 10 dienos rytais komanda treniruosis ant ledo, o vakarais ir toliau tęsime pasiruošimą stadione bei salėje. Treniruotes paįvairinsime ir komandiniais žaidimais, tokiais kaip regbis, krepšinis, futbolas, rankinis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją