Šešių komandų A grupės pirmąjį ratą Lietuvos rinktinė baigs ateinančių metų sausio mėnesio pabaigoje: 23 dieną lietuviai išvykoje žais su Ukraina, o 26 dieną - savo aikštėje su Europos vicečempione Turkija.

Antrojo rato kovos prasidės 2002 metų lapkričio mėnesį. Šio mėnesio 20 dieną Lietuva žais išvykoje su Olandija, 23 dieną - namuose su Bulgarija, 27 dieną - svečiuose su Šveicarija. Paskutinės atrankos rungtynės lietuvių laukia 2003 metų sausio mėnesį: 22 dieną savo aikštėje su Ukraina ir 25 dieną išvykoje su Turkija.

Į finalinį Europos čempionato turnyrą pateks dvi stipriausios kiekvienos iš penkių atrankos grupių komandos bei keturios geriausios trečiąsias vietas grupėse užėmusios ekipos.

Be atrankos varžybų vietas 2003 metų Europos vyrų krepšinio čempionato finalo turnyre užsitikrino aštuoniskart kontinento čempionė Jugoslavija ir varžybų šeimininkė Švedija.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją