Ketvirtadienį grupėje pirmą vietą užėmusios lietuvės iškart pateko į ketvirtfinalį, kuriame penktadienį 2-0 (21:19, 21:15) nugalėjo suomes Idą ir Sarą Sinisalo.

Šeštadienį vyksiančiame pusfinalyje lietuvės susitiks su slovėnėmis Tjasa Kotnik ir Tajda Lovšin. Ši Slovėnijos pora birželio pradžioje užėmė antrą vietą Klaipėdoje vykusiame analogiškame „Pro Beach Tour Futures“ turnyre, kuomet finale 0-2 pralaimėjo kitai Lietuvos porai Monikai Paulikienei ir Erikai Kliokmanaitei.

Tuo tarpu penktadienį Italijoje prasidėjusiose „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyro pagrindinėse varžybose pergalingai startavo Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas.

Lietuvos duetas D grupės pusfinalyje užtikrintai 2-0 (21:15, 21:17) įveikė italus Andrea Abbiatį ir Tiziano Andreattą bei užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Dėl pirmosios vietos grupėje ir tiesioginio kelialapio į ketvirtfinalį lietuviai žais su austrais Clemensu Doppleriu ir Thomasu Kunertu.

Paplūdimio tinklinio turnyrų Graikijoje ir Italijoje prizų fondą sudaro po 10 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją