Geriausiai sekėsi Gyčiui Gudlevičiui, kuris tarp suaugusiųjų užėmė antrą vietą, o jaunimo įskaitoje tapo čempionu. Vilnietis iš viso surinko 1481 tašką ir bendroje įskaitoje nusileido tik 1488 taškus surinkusiam patyrusiam kaimynų sportininkui Jaroslawui Swiderskiui.

Kiti lietuviai, dar nesivaržantys jojimo rungtyje, turėjo tenkintis gerokai žemesnėmis pozicijomis. Jokūbas Žurnauskas keturiose rungtyse surinko 985 taškus ir bendroje įskaitoje užėmė 34-ą vietą, o Tomas Maksimovičius sukaupė 950 taškų ir liko 36-as tarp 41-o dalyvio.

Moterų varžybose į geriausiųjų dešimtuką pavyko patekti dviems Lietuvos atstovėms. Eglė Švedaitė (1231 taškas) užėmė 7-ą poziciją, o laipteliu žemiau liko Ieva Želvytė (1220).

Kita mūsiškių trijulė dar nebandė jėgų jojimo rungtyje ir tarp 32-iejų sportininkių užėmė vietas turnyro lentelės viduryje. Elžbieta Adomaitytė (978) liko 15-a, Viktorija Marčiulionytė (934) - 18-a, o Monika Rėkutė (910) - 21-a.

Moterų varžybų nugalėtoja tapo čekė Aranka Chalupnikova, surinkusi 1334 taškus.

Lenkijos taurės turnyro etape dalyvavo sportininkai iš 5 šalių: Čekijos, Japonijos, Lenkijos, Lietuvos ir Slovakijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)