Europiečiams varžybas iš Vilniaus kasdien transliuos „Eurosport 2“, tačiau transliacijos teises įsigijo ir Azijos, Afrikos, Australijos ir Naujosios Zelandijos televizijos, tarp jų – CCTV, „M4 Sports“, „OSN Sports“ ir „Fox“.

Tarptautinė transliacija iš Lietuvos birželio 23-25 dienomis prasidės 19.30 val. ir vyks 1 val. Iš pradžių bus rodoma fechtavimosi, plaukimo ir jojimo rungčių apžvalga, o vėliau bus tiesiogiai transliuojama bėgimo ir šaudymo rungtis ir apdovanojimų ceremonija.

Lietuvoje varžybas tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ TV, o mūsų šalies gyventojai vieninteliai pasaulyje birželio 23-25 dienomis galės tiesiogiai stebėti ne tik bėgimo ir šaudymo rungtis, papildomą fechtavimosi etapą ir jojimo varžybas.

2017 metų pasaulio taurės finalas taps pirmosiomis varžybomis, kurių metu Lietuvos sporto gerbėjai galės savo akimis išvysti su stipriausiais varžovais kovojančius geriausius šalies penkiakovininkus Laurą Asadauskaitę-Zadneprovskienę, Ievą Serapinaitę, Liną Batulevičiūtę ir Justiną Kinderį.

Pasaulio taurės finalas Vilniuje vyks keturias dienas. Ketvirtadienį vyks vyrų ir moterų fechtavimosi pagrindinio etapo kovos, penktadienį - vyrų finalas, šeštadienį - moterų, o sekmadienį - mišrių estafečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)